Cazare şi servicii

Serviciile noastre de cazare la Casa de Vacanţă Voroneţ includ închirierea exclusivă a casei şi a anexelor pentru un singur grup de oaspeţi.  

Facilităţi

Dispunem de următoarele facilităţi, care sunt parte a pachetului general de închiriere. Pentru mai multe detalii despre condiţiile de închiriere şi rezervări, citeşte pagina noastră de preţuri şi rezervări.

Casă cu două camere

Casa de închiriat are două dormitoare spaţioase de tip 'Triple', hol, bucătărie şi baie - toate cu mobilier şi dotările necesare.

Dormitoarele şi bucătăria au fost de curând reamenajate, iar baia este nou construită.

Pe timpul iernii, încălzirea în camere se face la foc de lemne în sobe, cu optimizare termică. Vă punem la dispoziţie toate cele necesare, şi, eventual un "How to" tutorial pe această temă. 

Curte şi foişor

Curtea oferă spaţiu de parcare pentru două maşini, cu acces uşor de la şoseaua principală, dar e ferită de trafic şi de zgomot. În foişor, te poţi da în leagăn sau lua masa în aer liber.

Livada

Pe locul din spatele casei se întind livada, grădina de legume şi locul de barbecue. Chiar din spatele grădinii poţi urca direct pe munte, prin pădurea de brazi. În livadă ai suficient loc de o partidă de badminton, şi, dacă vii în lunile de vară sau toamnă poţi culege mere direct din pom.

Alte activităţi

Pentru a explora zona Voroneţ îţi punem la dispoziţie şi două biciclete semi-cursiere şi săniuţe pe timpul iernii. Îţi recomandăm, desigur, o drumeţie la pas până la Mănăstirea Voroneţ (la doar 1km distanţă) sau chiar ceva mai departe, până pe Obcinile Bucovinei.

Vizitează galeria pentru a-ţi face o primă impresie asupra locului şi contactează-ne.

Wednesday the 20th. Holiday House Voronet. BigCommerce Reviews - All rights reserved.